HEM | KARTA | LÄNKAR | GÄSTBOK | GALLERI | KAMEROR | KONTAKT     
7.jpg
Aktiviteter på Runn
Välkommen till Runn-is
Runn-is är en ideell förening som verkar för att främja friluftslivet på sjön Runn och angränsande sjösystem vintertid. Vi ser till att banor för långfärdsskridskoåkning plogas och stöder andra vinteraktiviteter som gör att regionens boende och besökare får njuta av vår vackra sjö.
Karta 2017
Klicka på kartan så visas den i ett större fönster
 
Hälsninggårdsbryggorna
Klicka på bilden så får du se kamerorna från Hälsninggårdsbryggorna, Storsund och Främby Udde i större format.

Vädret i Falun

klart.se

   
Banor, Blå: Röd: Ösjön: våta efter dygnets blötsnö. Vi plogar i morgon tisdag. Banor Gul/Grön just nu inget underhåll. Vi behöver kyla och blå himmel. Issäkerhet eget ansvar/alltid hjälm/isdubbar.
Rapporten lämnad av:
Anders Björn
2017-02-27 19:36:12
Information!
2017-02-17
OBS! sjöisar är varierande i tjocklek och bärighet. Sprickor och ojämn yta förekommer. Vi beräknar bärighet efter tunnaste isen på banorna. Vi behöver minst 15 cm för att bearbeta med 4-hjuling. Undvik folksamlingar, punkt belastning.
GP Elittävlingar
2017-02-05
Lördag den 25e februari och Söndag den 26e februari kommer världseliten i långfärdsskridsko att tävla på Runn. Under tävlingen är tävlingsbanorna avstängd för allmänheten till kl 13
För alla aktiviteter på Runn under vintersäsongen, samt information om boende och uthyrning av skridskor se runnwinterweek.se
   

Borlänge kommun
Falu kommun

Falu Energi & Vatten
Kopparstaden

Dalarnas Försäkringsbolag
Motorbiten
PwC




Heimer Organization AB
© Heimer Organization 2010-2017